Nieuws

Audities Peer Gynt 29 januari en 5 februari

5 januari 2019

Heb jij zin om te acteren?

Voor onze nieuwste productie Peer Gynt zijn we op zoek naar spelers!

Omdat we dit jaar ons lustrum vieren, gaan we met dit stuk extra groot uitpakken.

Dus meld je snel aan voor een van onze audities op 29 januari en 5 februari.

Repetities zullen waarschijnlijk plaatsvinden op dinsdagavonden.

De opvoering zullen zijn op 28 en 29 juni.

Aanmelden? Mail naar: twistertoneel@gmail.com

Open toneelavond 15 januari

29 december 2018

Lijkt het je leuk om Toneelgroep Twister beter te leren kennen? Iedereen is welkom op onze open toneelavond op 15 januari. Het wordt een avond vol leuke toneelspellen en improvisatie opdrachten. Zo kun je goed de sfeer van onze vereniging proeven.

De toneelavond vindt plaats op de Han, Kapittelweg 33 in Nijmegen.

We verzamelen om 19:30 bij de roltrappen!

Ook huidig leden zijn van harte welkom om gezellig mee te spelen!

Na afloop gaan we zoals vaak na onze repetities gezellig borrelen. We vinden het ontzettend leuk als je meegaat maar natuurlijk is niks verplicht!

Regisseur gezocht

20 december 2018

Toneelgroep Twister is op zoek naar een regisseur voor februari tot en met juni 2019.

Wij zijn een theatervereniging voor studenten en jonge starters, en wij zijn op zoek naar een regisseur voor ons grote toneelstuk. Toneelgroep Twister is een vereniging die er bekend om staat dat ze de stukken zelf schrijven en opvoeren, ook dit geldt voor het grote stuk. Het stuk dat we willen opvoeren eind juni is een bewerking van Peer Gynt. Wij willen in februari audities houden op twee momenten. De repetitiedagen zullen wekelijks op dinsdagavond of donderdagavond plaatsvinden en het stuk wordt tweemaal opgevoerd.

Wat wij zoeken:

- Een enthousiaste regisseur die met ons mee denkt.

- Iemand die oog voor theater heeft

- Iemand die de acteurs uitdaagt.

Lijkt u het wat om met studenten en jonge volwassenen iets moois neer te zetten? Wij ontvangen graag spoedig uw cv en motivatiebrief op twistertoneel@gmail.com. Wij overleggen graag met u over de voorwaarden. Hopelijk zien wij u snel!

Utopia/ Dystopia

8 november 2018

English follows Dutch

Zin om te spelen in een stuk wat jezelf bedenkt? Doe dan mee aan de nieuwe editie van Toneelgroep Twisters Vrije Stuk! In groepjes ga je aan de slag met het thema van dit jaar: Utopia/ Distopia. Je mag hierbij alles doen wat je wil, zolang het maar op het podium gezet kan worden! In de loop van het project zullen alle stukjes samengekoppeld worden tot één grote show die in februari opgevoerd zal worden. En een van de stukjes zal ook begin februari namens Toneelgroep Twister meedoen aan het Schort Kort Festival in de Lindenberg!

De beginnende brainstorm zal op donderdag 22 november in de avond plaatsvinden (exacte locatie en tijd volgen nog). Alle daaropvolgende repetities zullen op donderdagen plaatsvinden. Ben je geïnteresseerd om mee te doen? Meld je dan aan door dit Google Form in te vullen:

https://goo.gl/forms/f68PWPQK4ZoPmNxw1

De aanmelding zal sluiten op zondag 18 november om 23:59!

Voor meer informatie kun je altijd mailen naar twistertoneel@gmail.com

Would you like to act in a play made by you? Sign up for the new edition of Toneelgroep Twisters Free Play! In groups you create a short play inspired by this years theme: Utopia/ Dystopia. You can do anything you like as long as it can be put on stage! In the course of the project, the plays will be put together to create a single grand show to be performed in February. Near the start of February, one of the groups will perform their play at the Schort Kort festival in the Lindenberg!

The kick-off brainstorm will be on Thursday the 22nd of November (location and time will be announced at a later date). All following rehearsals will be on Thursdays. Interested in taking part? Sign up by filling out this Google Form:

https://goo.gl/forms/f68PWPQK4ZoPmNxw1

The sign-up will close on Sunday the 18th of November at 23:59!

For further questions, feel free to send a mail to twistertoneel@gmail.com

Open toneelavond

14 augustus 2018

We openen het toneeljaar 2018-2019 met een gezellige en laagdrempelige toneelavond en jullie zijn allemaal uitgenodigd!

Audities Groot Stuk

1 december 2017

Lieve leden en bezoekers,

Binnenkort gaat het Grote Stuk van 2018 van start! Ieder jaar werken we het hele tweede semester aan een stuk dat groter opgezet wordt dan alle anderen; met meer spelers, een professionele regisseur en zoals altijd een origineel script geschreven door Twister-leden. 

Dit jaar gaan we aan de slag met een diepgaand drama over een studentensportvereniging met heel veel interessante karakters. Daarvoor zoeken we natuurlijk mensen!

Lijkt het jou leuk om met professionele begeleiding dit stuk met ons op te zetten? Kom dan auditie doen! De audities zullen plaatsvinden in Nijmegen, zeer waarschijnlijk op de HAN.

De auditiedagen zijn dinsdag 19 december, donderdag 11 en 18 januari. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar twistertoneel@gmail.com. Geef in dat mailtje je voorkeursdatum aan en je krijgt een week voor de auditie meer informatie over wat je moet voorbereiden.

We hopen veel mensen te zien bij de audities. Laten we er samen een geweldige productie van maken!

Groetjes,

Het Vierde Bestuur

Kaartverkoop Breadcrumbs Geopend!

6 november 2017

Lieve dames, heren, jongens en meisjes, 

Het is zover: de kaartverkoop voor ons nieuwe stuk Breadcrumbs is geopend!

Een engelstalig sprookje over twee kinderen die verdwaald raken in een eng magisch bos, geschreven en geregisseerd door een van onze eigen leden, Steve van Doorn!

Het stuk is goed te verstaan voor jong en oud, dus klik op "Agenda", koop een kaartje en komt dat zien!

Hopelijk tot dan,

Emerence (aka. The Wicked Witch of the Woods)

Voorzitter, names het IVde bestuur